Turistički izleti autobusom

jezero-slide.jpg

Tim djelatnika PUTNIČKE AGENCIJE PERLA SVJETSKA PUTOVANJA d.o.o., tim je profesionalnih, motiviranih  ljudi s dugogodišnjim iskustvom u putničkoj i prijevozničkoj djelatnosti.

Sve nas je zajedno okupila ideja da na tržištu ponudimo nešto novo i drukčije, nešto načinjeno po mjeri klijenta i gdje će se svakako ispuniti i najmanja iskazana želja.

Naš je djelokrug svrstan u nekoliko segmenata, od kojih svaki znači najbolje za klijente u tom segmentu. Bez obzira radi li se o organizaciji prijevoza- agencija sa vlastitim voznim parkom / 9 autobusa visoke turističke klase, putovanju za Vas i Vaše poslovne partnere,seminaru, krstarenju, zrakoplovnog prijevoza- aviokarte, prvorazrednom eventu ili organizaciji jednodnevnog edukativnog izleta za učenike osnovne škole, škole u prirodi, ekskurzije ili maturalna putovanja; odgovarajući tim naših suradnika će se projektu posvetiti  profesionalno, odgovorno  i  s poštovanjem uz potpunu pozornost usmjerenu na zadovoljstvo naših klijenata . Putovati destinacijama po Vašem izboru ili ponudi , znači za nas upoznati  Vas  sa njenim prirodnim, povijesnim, kulturnim, zabavnim  i gastronomskim ljepotama.

Također želimo naglasiti da smo Vam ovim putem prezentirali osnovne ponude, te bi bilo poželjno da za ponuđeno ili za upite po Vašem izboru i zahtjevu- bilo da se radilo o školi u prirodi ili drugim destinacijskim aranžmanima , neovisno o njihovom trajanju i broju polaznika ; ponovo kontaktirate, kako bi Vam se dostavila konkretna , za Vas idealna i prihvatljiva  ponuda.

Zahvaljujemo se na Vašem ukazanom vremenu, razmotrenoj ponudi, a za sva dodatna pitanja stojimo Vam rado na raspolaganju.

S poštovanjem,

PERLA SVJETSKA PUTOVANJA d.o.o.

GLAVINA GORNJA
21 260 IMOTSKI
Tel.021/670-232
     021/670-234
Fax.021/670-233
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 

Pogledajte cjelokupnu ponudu turističkih izleta

Podijeli